به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سلام کنگاور ؛هوشنگ یوسفی در این جلسه که صبح امروز دوشنبه ۱۸ دی ماه در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد تلاش در راستای صیانت از سلامت جسمانی، روانی و اجتماعی و دسترسی پایدار همه مردم در تمام اوقات به غذای سالم و کافی مبتنی بر فرهنگ صحیح تغذیه ای را از وظایف کارگروه سلامت وامنیت غذایی عنوان کرد .
یوسفی ضمن تاکید بر پیشگیری از بیماریهای واگیر واجتماعی شدن برنامه های سلامت خاطرنشان کرد :تعامل کلیه دستگاه ها برای رفع مشکلات سلامت در شهرستان امری ضروری و بسیار مهم است.
وی ادامه داد :تلاش در راستای صیانت از سلامت جسمانی، روانی و اجتماعی و دسترسی پایدار همه مردم در تمام اوقات به غذای سالم و کافی مبتنی بر فرهنگ صحیح تغذیه ای از وظایف کارگروه سلامت وامنیت غذایی دانستند و خواستار توجه به کیفیت آرد و سبوس شد.
گفتنی است؛ آب سالم ، رفع شکستگی ها ومشکلات فاضلاب ، تصفیه خانه ، سایت زباله ، ساماندهی دامهای سطح شهر، جمع آوری زباله ونخاله های سطح شهر ، فاضلاب های رهاشده ، رفع مشکلات محلات غیر همسطح و جمع شدن آب و تهدید های مترتب بر سلامت ، جمع آوری سگ های ولگرد، پیگیری دفع زباله از مبدا تا مقصد ودفن بهداشتی و فرهنگ سازی با ذکر شماره تلفن توسط شهرداری ومحیط زیست
از جمله مواردی بود که در جلسه مطرح وپیگیری آنها در دستور کار دستگاههای عضو کارگروه قرار گرفت .